New profile posts

I HAVE a vibration on my rover when driving and running have renewed engine mounts and gearbox rubbers but still doing it any ideas thanks
Can I ask what colour code your car is please? Having trouble identifying the various reds.
Thanks
Sorry would,nt let me write anymore, i have taken some pics i will try to send them to you, do you know how much travel i should have on the cable, it only lifts up about 3/4 inch, John
Hello again Harvey hope you are well.i.m back out in the garage again, working on pop, i have set the kickdown crimp with the sump off to get it right, the cam is at rest as it should be with just a little slack at linkage as you explained ast time we spoke,I only have about 3/4 inch of travel at full throttle linkage ,it is a holley 4 barrel carb at full throttle the cam hardly moves ,
Exhaust manifold needed 2.2 or 2.0 anyone got one forsale ?
sdibbers
sdibbers
Might want to say wether it’s for a TC or SC as they’re different. Also, try posting in the wanted section, you’ll get more views there.
hi there, I've got an older 2000TC in New York, was originally Arden Green but had been painted Cameron Green sometime in its life -- I am in the beginning of a complete re-paint from the top down (also restoring the original webasto sunroof) and in search of a good source for an Arden Green Automotive paint - what was your source for paint in the US for your car? it looks great!
oldbloke
oldbloke
Here ya go, pretty close with a metallic look that makes it pop! See next post, can’t post a pic on this comment...!
oldbloke
Bought my 1971 Mexico Brown P6 2000 SC two months ago, now got it running perfectly. Electronic ignition replaced by points +condenser problem solved. Driving last night the strip speedo began bouncing backwards and forwards and then made a screeching sound +stopped working. Driving now with a grinding noise behind the speedo. Angle drive to speedo gone?
M
Mike J
This happened to me some time ago and I found the connection to the drive behind the glovebox had worked loose - tightened it up with fingers and problem solved.
hello, to all, have just become the proud owner of a supposed 2200tc 1974 irish import. . seems it a 2000tc from the engine no.but i dont care what it is as i have always wanted one of these since 1970 when my bosses father had a beaut in red that glided round Hornsea east yorkshire .i will keep you informed of progress when i can.
sdibbers
sdibbers
Post some pics in the new members section, we’d all love to see it!
Hi , I have recently purchased a 1976 /7 p6 fitted with a tow bar , is it some thing you still require ?
When I joined the forum I forgot about Windsor in the U.K. . I am in Windsor Downs NSW Australia.
hi mate I have a stag too put your question on soc forum im sure youll get a answer pronto
richard
S
stag
rich777 Being new to the forum and being a computer novice I find it difficult navigating the forum. What is soc forum and how do I find it ?
I have recently purchased a Triumph Stag fitted with a Rover V8 . It appears to be a 1972 or later by engine numbers, perhaps someone there can enlighten me? The engine no, is 42517258C.
I have a situation that mistifies me that someone might pass a comment on. I can run the car in the garage for half an hour and there will be one or 2 drops of oil from rear main. After a run of about 10km it leaves a puddle of oil.
Top